Keuring Aegon ORV bij € 160.000 of € 250.000

maandag, 9 november 2009

Met de nieuwe AEGON OverlijdensRisicoverzekering kunt u in aanmerking komen voor een extra premiekorting. Voldoet u aan de volgende voorwaarden:

* Twee jaar of langer niet-roker en een goede Body Mass Index (BMI)
* Tussen de 25 en 50 jaar oud
* Wil meer dan € 160.000,- verzekeren
* Heeft een goede gezondheid

Dan kunt u een medische keuring ondergaan. Bij een vastgestelde goede gezondheid en met een gezonde leefstijl profiteert hij van een extra korting. AEGON betaalt de kosten van deze keuring. Als er tijdens de keuring een aandoening aan het licht komt, kan dit tot een hogere premie leiden.

Wanneer en waarom keuring Aegon overlijdensrisicoverzekering (orv)?
Bij verzekerde kapitalen tot en met € 250.000,- kan in eerste instantie worden volstaan met een ingevulde en ondertekende gezondheidsverklaring. Zodra het te verzekeren bedrag boven de € 250.000,-, uitkomt, is uw klant verplicht een keuring te ondergaan. Deze keuring geeft inzicht in zijn gezondheid en bepaalt de hoogte van de premie. De kosten voor deze medische keuring zijn voor rekening van AEGON.

De medische keuring is ook verplicht als uw klant gebruik wil maken van de extra korting voor een goede gezondheid en met een gezonde leefstijl bij een verzekerd bedrag tussen € 160.000,- en € 250.000,-.

Zie ook:
Aegon overlijdensrisicoverzekering (orv)
BMI berekenen

Vraag een premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen. Ook de Aegon orv bieden wij u zonder provisie en dat betekent een nog lagere premie voor u.

« Terug naar nieuwsoverzicht