FBTO overlijdensrisicoverzekering

fbto

Bij de overlijdensrisicoverzekering (ORV) van FBTO wordt bij overlijden tijdens de looptijd van de verzekering een van tevoren vastgesteld bedrag uitgekeerd.

Ook FBTO is onderdeel van Achmea, één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. FBTO is uitgegroeid van een regionale verzekeraar tot een nationale direct writer (d.w.z. een verzekeraar die rechtstreeks en zonder tussenkomst van een tussenpersoon/intermediair met de klant zaken doet).

De overlijdensrisicoverzekering van FBTO

De hoogte van het verzekerd bedrag kan door de klant zelf worden bepaald. De overlijdensrisicoverzekering van FBTO is tevens op het leven van één of twee levens af te sluiten. U kunt de verzekering alleen rechtstreeks bij FBTO afsluiten.

Bereken premie en gratis offerte FBTO

FBTO biedt overlijdensrisicoverzekeringen met de volgende kenmerken

* flexibele variant biedt de mogelijkheid om iedere 5 jaar te beslissen (tot leeftijd van 65) of de polis wordt voortgezet en met welk verzekerd bedrag.
* vaste variant wordt voor een bepaalde periode afgesloten (t/m leeftijd van 70 jaar), waarover het verzekerde bedrag gelijk blijft. Ideaal voor mensen met een hypotheek.
* dalende variant daalt het verzekerde bedrag trapsgewijs. De premie blijft weliswaar gelijk, maar de periode waarover premie wordt betaald is korter dan de looptijd. Ideaal voor mensen met een lineaire hypotheek. Kan ook t/m de leeftijd van 70 jaar worden afgesloten.

FBTO maakt geen gebruik van tussenpersonen, enkel via FBTO online af te sluiten. Na ontvangst van de polis bestaat er nog een bedenktijd van 30 dagen.

Vraag een vrijblijvend premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen (orv) van alle risicoverzekeringen, ook netto orv's zonder provisie in de premie mogelijk.

LET OP: een overlijdensrisicoverzekering zonder provisie is niet per sé de goedkoopste risicoverzekering!