Keuringsgrens Generali XMoment

De offerte en toekomstige verhogingen van het overlijdensrisicokapitaal gelden onder voorbehoud van medische acceptatie en akkoordbevinding door Generali.

Daarnaast gelden de volgende acceptatiecriteria:
Is het gewenste overlijdensrisicokapitaal hoger dan 500.000,-, dan moet het financieel belang van de verzekering aangegeven worden.
Als het gewenste overlijdensrisicokapitaal hoger is dan 1.800.000,-, dan moet uw adviseur vooraf overleggen met Generali.

Naast de verplichte gezondheidsverklaring gelden (eventueel) aanvullende keuringseisen. Dit is afhankelijk van de hoogte van het verzekerde bedrag en uw gezondheidssituatie. In dat geval verricht een arts een (gerichte) keuring. Dit mag niet uw eigen arts zijn. Zodra zij het volledig ingevulde aanvraagformulier én de gezondheidsverklaring van de GENERALI XMoment overlijdensrisicoverzekering (orv) hebben ontvangen én er is sprake van een aanvullende keuring, dan ontvangt u van ons verdere informatie over het keuringstraject. De keuringskosten zijn voor rekening van Generali.

Keuringseisen Generali
* Overlijdensrisico tot 300.000,- Gezondheidsverklaring
* vanaf 300.000,- Gezondheidsverklaring, Huisartsenkeuring, Bloedonderzoek (incl. HIV-test)
* vanaf 550.000,- Gezondheidsverklaring, Internistenkeuring, Uitgebreid bloedonderzoek (incl. HIV-test), E.C.G. in rust (hartfilmpje)

TIP
GENERALI XMoment overlijdensrisicoverzekering (orv)
Premie vergelijk Generali XMoment risicoverzekering