TAF orv en ACE Europe Life Limited (ACE)

woensdag, 21 oktober 2009

Met kantoren in meer dan 50 landen en 15.000 medewerkers bedient de ACE Group diverse groepen klanten in ruim 140 landen. In de Benelux heeft ACE kantoren in Rotterdam, Antwerpen en Brussel. De premieomzet van de ACE Group bedroeg over 2008 ruim 19 miljard dollar.

De TAF overlijdensrisicoverzekering (orv) kan worden ondergebracht bij ACE Europe Life Limited(ACE). ACE Europe Life Limited maakt onderdeel uit van de ACE Group. ACE is een (her)verzekeraar die wereldwijd schadeverzekeringen en persoonsverzekeringen aanbiedt.

ACE Europe Life Limited staat onder het strenge toezicht van de Engelse toezichthouder FSA (Financial Services Authority) en is toegelaten door De Nederlandse Bank op de Nederlands markt.
ACE Europe Life Limited is aangesloten bij het Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, waar consumenten en bedrijven terecht kunnen voor vragen of klachten.

"Voor niet-rokers zijn wij de goedkoopste in de Nederlandse markt", stelt TAF-topman Sander Franken. Om dit te kunnen garanderen, is voortaan ACE Europe Life naast Quantum Leben beschikbaar als risicodrager van de eigen TAF overlijdensrisicoverzekering (ORV) . "Zo zorgen wij ervoor altijd de laagste premie te kunnen bieden." De consument bepaalt zelf welke verzekeraar, Quantum of ACE, hij wil voor zijn risicopolis en geeft dit aan op het aanvraagformulier.

TIP
Bereken online de premie van TAF risicoverzekering met of zonder afsluitkosten:

Premie berekenen direct aanvragen van de goedkoopste TAF levensverzekering met lage eenmalige afsluitkosten. Maak zelf keuze voor de goedkoopste orv van TAF!

Bereken hieronder uw premie, ontvang uw offerte of vraag uw TAF overlijdensrisicoverzekering direct aan.

Offerte en aanvraagtool TAF

(tijdelijk � 95,- eenmalige afsluitkosten)

« Terug naar nieuwsoverzicht