TAF overlijdensrisicoverzekering (ORV) afsluiten

TAF

Met de TAF overlijdensrisicoverzekering (orv) verzekert u zich goedkoop, flexibele en zeker.

Voor het zevende jaar op rij beoordeelt MoneyView de ORV van TAF met de maximale 5 sterren.

TAF ORV enige met hoogste waardering op prijs en kwaliteit
Dit jaar zijn maar liefst acht verzekeringen van TAF bekroond met 5 sterren. TAF is de enige aanbieder die met meerdere varianten van de overlijdensrisicoverzekering op zowel prijs als voorwaarden maximaal scoort. Volgens MoneyView onderscheiden de overlijdensrisicoverzekeringen van TAF zich vooral door de ruimere acceptatiegrenzen, de mogelijkheid tot premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en een vooruitkering bij terminale ziekte die optioneel kan worden bijverzekerd.

MoneyView ProductRating
Onafhankelijk onderzoeksinstituut MoneyView verzamelt informatie over financiële producten en maakt deze transparant en onderling vergelijkbaar. Jaarlijks wordt vastgesteld welke overlijdensrisicoverzekeringen in aanmerking komen voor 5 sterren, de hoogste kwalificatie. In totaal heeft MoneyView 47 producten met een gelijkblijvende dekking en 48 producten met een annuïtair dalende dekking onderzocht op voorwaarden en prijs. Daarbij zijn 1.440 klantprofielen doorgerekend en geanalyseerd.

Premie berekenen? Offerte goedkoopste TAF overlijdensrisicoverzekering (orv) met laagste eenmalige afsluitkosten.

* Premie berekenen en offerte TAF overlijdensrisicoverzekering
(afsluitkosten tijdelijk slechts 95,-)

Vraag een vrijblijvend premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen (orv) van alle risicoverzekeringen of neem Contact op voor een offerte.