Florius verlaagt ORV tarief

donderdag, 1 oktober 2009

Per heden, donderdag 1 oktober, heeft Florius de tarieven voor de overlijdensrisicoverzekeringen gewijzigd. De ORV-tarieven voor niet-rokers worden verlaagd. De tarieven voor rokers stijgen.

Toppositie Florius ORV niet-rokers segment
Florius richt zich met de verlaging nadrukkelijk op de leeftijdscategorie 25-40 jaar die de meeste behoefte heeft aan het afsluiten van (losse) overlijdensrisico-verzekeringen. Dankzij de verlaging van de ORV tarieven voor niet-rokers verkrijgt de Florius ORV binnen dit belangrijke segment wederom een toppositie.

Ook heeft de overlijdensrisicoverzekering van Florius géén en-bloc clausule en is geschikt als ORV Militairen met en zonder hypotheek.

Tarieven Florius ORV rokers stijgen
De tarieven voor rokers moet Florius helaas verhogen. Dit in lijn met de marktontwikkelingen in dit segment. Aangezien het overgrote deel van de volwassen bevolking niet rookt (72%), is de verwachting dat de gevolgen van deze wijzigingen relatief beperkt zullen zijn. Florius blijft voor rokers een meer dan prima product aanbieden tegen een scherp tarief.

N.B. het tarief blijft ongewijzigd op een bestaande polis. Als u in aanmerking wil komen voor het nieuwe tarief dient de oude polis te worden opgezegd. In de leeftijdcategorie 20-24 jaar (man&vrouw) en 42-46 jaar (man) kan sprake zijn van een stijging van het tarief.

TIP:
Florius overlijdensrisicoverzekering (orv)
Keuringsgrens Florius Overlijdensrisicoverzekering
Tips oversluiten risicoverzekering
Persoonlijk premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen (orv)









« Terug naar nieuwsoverzicht