Premiedaling risicoverzekering gaat door

dinsdag, 27 oktober 2009

De laatste jaren zijn de levensverzekeringen flink in prijs gedaald. De verlaging van de prijzen is mede veroorzaakt door de media, die zich de afgelopen jaren met veel aandacht op de volgens hen veel te dure levensverzekering hebben gestort. Deze mediahype heeft een echte prijzenslag tot gevolg gehad. De prijzenslag voor premiedalingen risicoverzekeringen zet nog steeds door.

Sommige verzekeraars hebben de premie voor overlijdensrisicoverzekeringen sindsdien met meer dan 40% verlaagd. Voor personen die zich nog willen verzekeren is dat zeer gunstig, personen die al een overlijdensrisicoverzekering hadden hebben pech en hebben geen recht op deze verlaging.

Daarom is het verstandig een premievergelijk op te vragen en te bekijken hoe u uw orv kunt oversluiten naar een goedkopere risicoverzekering.

Het zijn niet alleen de huidige risicoverzekeraars die prijzen verlagen, er zijn ook nieuwe verzekeraars die met goedkopere levensverzekeringen komen. Deze verzekeraars, waaronder enkele buitenlandse aanbieders, nemen door de lage kosten veel klanten over van de gerenommeerde aanbieders. Zowel consumenten als kenners denken dat de goedkope verzekering de betere optie is.

TAF overlijdensrisicoverzekering (ORV) met premiekorting

« Terug naar nieuwsoverzicht