Herberekening premie overlijdensrisicoverzekering

dinsdag, 9 maart 2010

Bij de Goedidee Nabestaandenverzekering betaalt u iedere maand een premie die gelijk blijft. De overlijdensrisicoverzekering heeft geen 'en-bloc' clausuel in haar voorwaarden, dus de premie is gegarandeerd.

Tijdens de looptijd kan het verzekerd bedrag bij een andere verzekeraar worden ondergebracht als die goedkoper is (onder hetzelfde contract en zonder nieuwe vragen over uw gezondheid).

De Goedidee overlijdensrisicoverzekering van Dazure is namelijk een overlijdensrisicoverzekering waarbij de premie standaard elke 5 jaar wordt herberekend: zodra verlaging van de risicopremie mogelijk is (bijvoorbeeld door demografische ontwikkelingen), wordt dit direct doorgevoerd voor alle klanten; ook voor de bestaande polishouders.

Het premievoordeel wordt dan elke maand gestort in een premiedepot (dit is een soort spaarrekening, met 3% rentevergoeding). Eens in de 5 jaar wordt er een herberekening gemaakt en wordt indien mogelijk de premie die uw maandelijks betaalt voor deze overlijdensrisicoverzekering, verlaagd naar een nieuwe gelijkblijvende premie.

Bij de Dazure Goed idee overlijdensverzekering (orv) kan uw maandpremie dus alleen maar lager worden.

Vraag een vrijblijvend premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen (orv) van alle risicoverzekeringen, ook netto orv's zoals de orv van NHP.

« Terug naar nieuwsoverzicht