Beste overlijdensrisicoverzekering Legal and General

maandag, 11 oktober 2010

Legal & General richt zich met name op zelfbewuste, ondernemende niet-rokers met een hoger inkomen. Mensen die heel goed weten welke risico's zij kunnen lopen en die keuzes willen maken voor hun persoonlijke financiële planning. Voor deze mensen biedt Legal & General een gevarieerd pakket levensverzekeringen én bancaire producten, dat maximale vrijheid biedt.

Legal & General biedt haar producten uitsluitend aan via het professionele intermediair. Wij kunnen u deze producten tevens aanbieden zonder provisie! Kwaliteitsproducten van Legal & General tegen de laagste premies.

Legal and General is als beste overlijdensrisicoverzekering gewaardeerd door Moneyview.

De overlijdensrisicoverzekeringen van Legal & General in het kort:

Lifestyle Overlijdensrisicoverzekering Legal & General
Een overlijdensrisicoverzekering voor mensen met een inkomen van € 50.000 of meer of een netto eigen vermogen van € 250.000 of meer. Met zeer gunstige premies.

Tijdelijke Legal & General Overlijdensrisicoverzekering (orv)
De basisverzekering met een breed scala aan mogelijkheden, zowel tegen premie als koopsom. Onze premies zijn zo’n 15% tot 45% lager voor niet-rokers.

Legal & General Preferred Life (orv)
Korting op de premie bij uitstekende gezondheid.

Legal & General Nabestaandenpolis
Een verzekering die bij overlijden de nabestaanden voorziet van een gegarandeerd inkomen. De Nabestaanden Polis is volledig af te stemmen op de Anw en dus op uw persoonlijke situatie.

download
productwijzer Legal & General Overlijdensrisicoverzekering

Gratis en vrijblijvend premievergelijk

« Terug naar nieuwsoverzicht