Lagere premie DELA ook voor bestaande klanten

donderdag, 11 november 2010

Dela maakt het voor de huidige polishouders van overlijdensrisicoverzekeringen mogelijk om over te stappen op de nieuwe variant van het DELA LeefdoorPlan.

Deze overlijdensrisicopolis kent een lagere premie en een naturacomponent in de vorm van nabestaandenzorg. Bestaande Leefdoor-polishouders worden door Dela actief benaderd om per 1 januari over te stappen.

De circa 12.000 houders van een overlijdensrisicoverzekering van Dela krijgen deze maand een aanbod om de polis om te zetten naar het DELA LeefdoorPlan.

"Een bijzondere stap in verzekeringsland", vindt Dela. "Wij vinden het niet meer dan vanzelfsprekend dat onze bestaande polishouders hiervan kunnen profiteren."

Verzekeringen worden zonder medische acceptatie omgezet; polishouders moeten wel vóór 10 december een keuze maken. Klanten kunnen kiezen tussen óf dezelfde premie en een hoger kapitaal óf hetzelfde kapitaal en een lagere premie.

Afgelopen voorjaar verlaagde Dazure bij de Dazure Goed idee overlijdensverzekering (orv) als eerste aanbieder ook voor bestaande verzekerden de risicopremie.

gerelateerde berichten:

het nieuwe DELA Leefdoor Plan
Dazure verlaagt premies ook voor bestaande klanten

« Terug naar nieuwsoverzicht