Besparen op uw (verpande) ORV? Eenvoudig mogelijk

dinsdag, 9 juni 2009

Besapren op een verpande ORV of een 'losse' overlijdensrisicoverzekering, was nog nooit zo eenvoudig als nu. U kunt tientallen tot honderden euro's per jaar besparen op een goedkopere overlijdensrisicoverzekering.

Wij begeleiden u volledig met het her-verpanden van de nieuwe ORV aan uw hypotheek en/of het opzeggen van uw oude, dure overlijdensrisicoverzekering.

Forse premiedaling overlijdensrisicoverzekeringen

De afgelopen jaren zijn de premies van overlijdensrisicoverzekeringen bij vele verzekeraars sterk gedaald. Adviseurs en de verzekeraars zelf hebben hier meestal niet op gewezen. het kost hen immers provisie als u minder premie gaat betalen aan een goedkopere ORV.

Wilt u toch profiteren via overstappen naar een goedkopere risicoverzekerign?
U kunt via ons gratis premievergelijk laten berekenen of u bij een andere overlijdensrisico verzekeraar goedkoper uit bent.

Waarom zijn de tarieven van overlijdensrisicoverzekeringen gedaald?

Er is een hevige concurrentie gaande tussen de verschillende aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen. Het effect hiervan is, dat de premies van overlijdensrisicoverzekeringen in de afgelopen periode sterk zijn gedaald. Dit betekent dat u, als u nu oversluit (met onze hulp en begeleiding) naar een andere, goedkopere, verzekering, mogelijk tientallen tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

Hoe kunt u besparen op uw lopende overlijdensrisicoverzekering (orv)?

Vraag online een gratis premievergelijk van alle risicoverzekeraars. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u veel en snel besparen. Overstappen naar een goedkopere verzekering gaat uiteraard met onze volledige overstapservice.

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0900 - 446 0 446 of gebruik het contact.

« Terug naar nieuwsoverzicht