Overlijdensrisicoverzekering huurders pas op provisie

donderdag, 12 mei 2011

Financieel intermediairs moeten duidelijkheid geven over de provisie, dit is bij wet bepaald. Prima, maar let op, deze verplichte provisietransparantie geldt alleen over de provisie voor verzekeringen en producten die bestemd ter dekking van een geldlening!

Dus voor een overlijdensrisicoverzekering voor huurders hoeft de provisie niet getoond te worden. Heel vreemd, dus let op!

Vraag daarom altijd een premievergelijk met en zonder provisie van de beste en goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen.

De provisie op overlijdensrisicoverzekeringen kan oplopen tot 170% van de eerstejaar premie. Voor huurders hoeft dit dus niet getoond te worden. Ons premievergelijk laat u altijd de premie ook zonder provisie zien, transparantie noemen wij dat. U kiest zelf, u ziet wat wij verdienen en u kunt besparen.

Ontvang een objectief premievergelijk van 43 overlijdensrisicoverzekeringen, met en zonder provisie.

Vraag hier uw premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) met én zonder provisie

Binnen één werkdag het complete premievergelijk van goedkoopste orv's met productinformatie in uw mailbox. Premies zonder provisie, met doorlopende korting of ontvang premies terug op uw rekening.

Alleen éénmalige afsluitkosten bij een provisieloze risicoverzekering, bespaar honderden euro's.

« Terug naar nieuwsoverzicht