Lifestyle Overlijdensrisicoverzekeringen van Legal and General

vrijdag, 27 mei 2011

Lifestyle Overlijdensrisicoverzekeringen van Legal & General zijn verkrijgbaar bij de professionele assurantietussenpersoon.

Legal & General is in Nederland één van de belangrijkste aanbieders op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Onlangs hebben zij de premies voor de Lifestyle Overlijdensrisicoverzekering drastisch verlaagd.

De Preferred Lifestyle en Lifestyle overlijdensrisicoverzekeringen behoren nu veelal tot de 3 goedkoopste van Nederland. Wij bieden u de verzekeringen provisievrij aan nog voor nog lagere premies.

Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit aan de nabestaanden als de verzekerde komt te overlijden.

Lifestyle Overlijdensrisicoverzekering: lage premies voor hoge inkomens!

Lifestyle Overlijdensrisicoverzekering Legal & General
Een overlijdensrisicoverzekering voor mensen met een inkomen van € 50.000,- of meer of een netto eigen vermogen van € 250.000,- of meer. Met zeer gunstige premies.
Tijdelijke overlijdensrisicoverzekering Legal & General
De basisverzekering met een breed scala aan mogelijkheden, zowel tegen premie als koopsom. Onze premies zijn zo’n 15% tot 45% lager voor niet-rokers.
Legal & General Nabestaandenpolis
Een verzekering die bij overlijden de nabestaanden voorziet van een gegarandeerd inkomen. De Nabestaanden Polis is volledig af te stemmen op de Anw en dus op uw persoonlijke situatie.

naar Legal & General Overlijdensrisicoverzekering (orv)

Vraag een vrijblijvend premievergelijk goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen (orv), ook netto orv's zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht