Ervaringen met Goedkoopste-overlijdensrisicoverzekering.nl van deze week

donderdag, 23 juni 2011

Sinds korte tijd vragen wij onze klanten via onze diverse websites en via mail hun ervaringen met ons te delen.

Op de beoordelingspagina staan meningen gepubliceerd van onze klanten. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Leest u hieronder eens de ervaringen van enkele van onze klanten in de afgelopen 3 dagen:

Miranda, 23 juni 2011 16:14 Uw cijfer 9

zeer positief: 1) over de bereikbaarheid, 2) vaste “contactpersoon”, niet bellen met een maatschappij maar met vaste medewerker (in mijn geval Remko) die precies weet wat ik wil en waar ik me het proces bevind…. 3) duidelijkheid van de informatie en 4) snelheid van handelen!

K. Vollebregt, 23 juni 2011 07:46 Uw cijfer 9

Erg goede ervaring met FACN! Ze reageren erg snel op je mail (zelfde dag) en komen met gedegen adviezen en antwoorden. Wij hebben een OVR afgesloten via FACN voor onze hypotheek. De service hierbij was uitstekend en snel. Ook de kosten bij FACN zijn zeer aantrekkelijk. Een aanrader voor iedereen.

Anoniem, 22 juni 2011 14:46 Uw cijfer 9

Hoewel ik in het begin wat wantrouwend was om al mijn gegevens achter te laten bleek dit al snel onterecht. Via de chat, email en telefoon ben ik kundig, snel en vooral eerlijk te woord gestaan. Mijn doel was: zonder hoge kosten een ORV afsluiten en dit is bij FACN prima gelukt. Anonieme plaatsing ja

M. Burger, 22 juni 2011 13:27 Uw cijfer 9

Dit is de tweede keer in twee jaar dat ik gebruik maak van de diensten van FACN. Wat mij bevalt is de duidelijke kostenstructuur (geen "gratis" dienstverlening waar je nog jaren aan betaalt) en deskundigheid en goede bereikbaarheid. Ook met de lastige banken van vandaag weet FACN heel goed waar de mogelijkheden liggen, en wat er moet gebeuren om een aanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik ben heel tevreden, en niet voor niets voor de tweede maal in korte tijd klant bij FACN!

Wij vergelijken voor u de goedkoopste en beste overlijdensrisicoverzekeringen (orv's).

Meer weten over een goede en goedkope overlijdensrisicoverzekering? Bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief), gebruik het contactformulier of vraag een gratis premievergelijk .

« Terug naar nieuwsoverzicht