Moneyou overlijdensrisicoverzekering vergelijken

maandag, 27 juni 2011

MoneYou BV is een zelfstandige onderneming van de ABN AMRO Hypotheken Groep. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. is onderdeel van ABN AMRO en is begin 2006 ontstaan uit de integratie van de hypotheekactiviteiten van ABN AMRO en het vroegere Bouwfonds Hypotheken. MoneYou treedt op als aanbieder van hypothecair krediet en bemiddelaar in consumptief krediet en verzekeringsproducten. We brengen onze verzekeringen onder bij de toonaangevende verzekeraar REAAL Verzekeringen N.V., onderdeel van SNS REAAL Groep, een grote en betrouwbare groep banken en verzekeraars.

MoneYou biedt meerdere verzekeringen aan waaronder de Moneyou overlijdensrisicoverzekering.

Bereken premie en gratis offerte via website Moneyou.

De overlijdensrisicoverzekering van MoneYou kreeg voor de voordelige premie een rapportcijfer van 5 sterren (maximale score) in een onafhankelijk onderzoek van MoneyView (februari 2008). In dit onderzoek werden alle op de Nederlandse markt aangeboden overlijdensrisicoverzekeringen met elkaar vergeleken.

Gratis offerte via website Moneyou

Moneyou overlijdensrisicoverzekering voor beide partners apart af te sluiten
Wanneer jullie maandinkomen is gebaseerd op twee inkomens is het handig om voor beide partners een verzekering af te sluiten. De hoogte van het verzekerde bedrag kun je dan afstemmen op de bijdrage die elke partner aan het gezinsinkomen doet. Over het uit te keren kapitaal hoef je geen inkomstenbelasting te betalen, wel kan de belasting een extra heffing toepassen (successierecht).

Voordelig niet-rokerstarief Moneyou overlijdensrisicoverzekering
Voor deze verzekering geldt een rokers- en een niet-rokerstarief. Als je tenminste 24 maanden voorafgaande aan de ingangsdatum van de verzekering niet gerookt hebt betaal je een lagere premie.

Keuring Moneyou overlijdensrisicoverzekering pas nodig vanaf € 250.001
Wanneer je een overlijdensrisicoverzekering afsluit tot € 250.000 is een ingevulde gezondheidsverklaring voldoende. Pas vanaf € 250.001 is een keuring noodzakelijk. Vanaf 56 jaar gelden afwijkende keuringsgrenzen.

Aanvullende kenmerken Moneyou overlijdensrisicoverzekering (orv)
* Afsluiten t/m 60 jaar rechtstreeks via website Moneyou
* Extra korting op je hypotheekrente

TIP: Gratis premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen

Binnen één werkdag het complete premievergelijk van goedkoopste orv's met productinformatie in uw mailbox. Premies zonder provisie, met doorlopende korting of ontvang premies terug op uw rekening.

Ga naar website van Moneyou voor de voorwaarden voor de Moneyou Overlijdensrisicoverzekering.

« Terug naar nieuwsoverzicht