Afkoopwaarde Aegon risicoverzekering

woensdag, 29 juni 2011

De AEGON OverlijdensRisicoverzekering kan een noodzakelijke aanvulling zijn om nabestaanden financieel te ondersteunen bij overlijden. De AEGON OverlijdensRisicoverzekering kan los gesloten worden of bijvoorbeeld in combinatie met een bankspaarhypotheek.

Wij wijzen u graag op vier bijzondere punten van de AEGON OverlijdensRisicoverzekering:

* De prijsverlaging voor nieuwe contracten met een duur van 30 jaar.
* De afkoopwaarde bij tussentijdse beëindiging.
* Geen en-bloc clausule bij AEGON OverlijdensRisicoverzekering.
* Provisievrij afsluiten mogelijk via ons

Afkoopwaarde bij tussentijdse beëindiging AEGON OverlijdensRisicoverzekering

Als de klant tijdens de looptijd besluit om zijn AEGON OverlijdensRisicoverzekering te beëindigen, dan keert AEGON de op dat moment aanwezige afkoopwaarde uit. Dit is het verschil tussen de betaalde gelijkblijvende premie en de daadwerkelijk gebruikte eenjarige risicopremies opgerent met 3%. Dat kan om aanzienlijke bedragen gaan.

Lees hier alles over de Aegon overlijdensrisicoverzekering.

Hier een voorbeeld van afkoopwaarde

Als deze klant na 10 jaar besluit om de AEGON OverlijdensRisicoverzekering stop te zetten, ontvangt de verzekeringnemer € 911 afkoopwaarde. Dat is ongeveer 65% van de ingelegde premies. Hij kan er ook voor kiezen om de premiebetaling te staken en de verzekering premievrij voort te zetten. In dat geval zal er een lager verzekerd bedrag bij overlijden verzekerd zijn.

In de offerte van de AEGON OverlijdensRisicoverzekering vindt u specifiek overzicht van de gegarandeerde afkoopwaarde én de premievrije waarde.

Vraag hier een gratis premie vergelijk overlijdensrisicoverzekeringen en bekijk of Aegon voor u de beste en goedkoopste aanbieder is.

« Terug naar nieuwsoverzicht