Betrouwbare levensverzekeraar Legal and General

maandag, 4 juli 2011

Als u zaken doet met een verzekeraar, wilt u natuurlijk weten hoe het is gesteld met de financiële gezondheid van deze onderneming. Zeker als de economie tegenzit, kan solvabiliteit hiervoor een goede graadmeter zijn.

Solvabiliteit staat voor het kunnen beantwoorden aan financiële verplichtingen (schulden) op lange termijn.

Het is een indicator voor de financiële draagkracht van een bedrijf.

Uitstekende solvabiliteit Legal and General

Het is goed om te weten dat de solvabiliteit van Legal & General ruimschoots voldoet aan de gestelde eisen. In 2010 lag de solvabiliteit van Legal and General op 313%. Sluit u uw overlijdensrisicoverzekering ben hen af, dan doet u dus zaken met een sterke, solvabele partner! En dat is niet alleen voor u, maar ook voor ons een geruststellende gedachte.

Legal & General is in Nederland één van de belangrijkste aanbieders op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Onlangs hebben zij de premies voor de Lifestyle Overlijdensrisicoverzekering drastisch verlaagd.

De Preferred Lifestyle en Lifestyle overlijdensrisicoverzekeringen behoren nu veelal tot de 3 goedkoopste van Nederland. Wij bieden u de verzekeringen provisievrij aan nog voor nog lagere premies.

naar Legal & General Overlijdensrisicoverzekering (orv)

Vraag een vrijblijvend premievergelijk goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen (orv), ook netto orv's zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht