Afsluiten op 1 of 2 levens

dinsdag, 26 juli 2011

Meestal wordt een overlijdensrisicoverzekering afgesloten op twee levens. Makkelijk en overzichtelijk. Dat klopt. De verzekeringsnemers van de overlijdensrisicoverzekering gaan er dan wel aan voorbij, dat de risicoverzekering uitkeert en stopt bij het overlijden van één van de verzekeringnemers. In veel gevallen wil de achterblijvende partner dan toch een nieuwe overlijdensrisicoverzekering afsluiten voor bijvoorbeeld de kinderen.

De achterblijvende partner (verzekeringnemer) is dan vaak veel ouder dan bij het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering op twee levens en zal nu geconfronteerd owrden met een veel hogere overlijdensrisicopremie door de leeftijdstijging.

Tip: beter af met 2 overlijdensrisicoverzekering op één leven

U heeft dan beiden een eigen risicoverzekering. De overlijdensrisicoverzekering keert dan ook twee keer uit indien u beiden (gelijktijdig) komt te overlijden. Ook bij echtscheiding bieden twee risicoverzekeringen meer flexibiliteit. De extra risicopremie voor een tweede verzekering is vaak erg laag. U kunt deze dan ook kruislings afsluiten.

Wegens succes verlengd: profiteer nu extra van de ZOMERKORTING 2011.

* € 225,00 eenmalige afsluitkosten voor elke provisievrije netto risicoverzekering
* € 100,00 voor elke tweede provisievrije risicoverzekering op hetzelfde adres

Vraag een gratis premievergelijk risicoverzekeringen. Wij tonen u de premie ook zonder provisie tegen een vaste afsluitvergoeding.

« Terug naar nieuwsoverzicht