Meer risicoverzekeringen Legal and General verkocht

maandag, 7 november 2011

De premieverlaging van de overlijdensrisicopolis van Legal and General heeft de levensverzekeraar geen windeieren gelegd: in oktober is het aantal nieuw gesloten overlijdensrisicoverzekeringen verdrievoudigd ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar.

Op 3 oktober paste Legal and General haar Lifestyle overlijdensrisicoverzekering aan. De inkomenseis en de vermogenseis kwamen te vervallen. Bijeffect is dat het gemiddelde verzekerde bedrag is gedaald: voor nieuwe polissen ligt dat 35% lager dan voorheen.

Verhoogde keuringsgrenzen Legal & General Lifestyle

Eerder dit jaar verhoogde Legal and General al de keuringsgrenzen voor de overlijdensrisicoverzekering. Dat betekent dat pas vanaf een verzekerd kapitaal van € 750.000 een medische keuring noodzakelijk is.
Bij een verzekerd kapitaal tussen € 250.000 en € 750.000 is een gericht medisch onderzoek voldoende.

Geen verhoging bestaande overlijdensrisicoverzekeringen

Met de introductie van de nieuwe Legal & General Lifestyle is het niet meer mogelijk verzekerder bedragen op lopende overlijdensrisicoverzekeringen te verhogen. Wilt u een aanvullend bedrag verzekeren, dan ontvangt u draavoor een apart verzekeringsvoorstel.

Vraag een vrijblijvend premievergelijk goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen (orv), ook netto orv's zonder provisie.

zie ook:

Legal & General Overlijdensrisicoverzekering (orv)
Legal & General Nabestaandenpolis

« Terug naar nieuwsoverzicht