Levensverzekeringen blijven goedkoper worden

zondag, 21 juni 2009

De premies voor levensverzekeringen (overlijdensrisicoverzekeringen) blijven goedkoper worden. Volgens de Consumentenbond, die de risicopremies dit voorjaar vergeleek, is het verschil tussen goedkoop en duur extreem groot. Per jaar gaat het om honderden euro`s. Over de gehele looptijd kan het duizenden euro`s risicopremie schelen. Oorzaak van de prijsdaling van levensverzekeringen, is het feit dat mensen ouder worden, en verzekeringen dus minder hoeven uitkeren. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe goedkope overlijdensrisicoverzekeringen, zoals Goedidee van Dazure en TAF orv zonder provisie.

Het vergelijken van premies van overlijdensrisicoverzekeringen (met een al afgesloten levensverzekering) is de moeite waard en eenvoudig, omdat de voorwaarden bijna overal gelijk zijn.

Voor particulieren die een losse risicoverzekering (ORV) hebben afgesloten is overstappen naar een goedkopere overlijdensrisicoverzekering vaak eenvoudig. Voor mensen die een overlijdensrisicoverzekering in combinatie met een hypotheek hebben kan overstappen lastig zijn, afhankelijk van de verzekeraar. Wij helpen u er graag bij.

Vraag ons een gratis premievergelijk of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief)

« Terug naar nieuwsoverzicht