Erasmus en Callas premies fors verlaagd

maandag, 3 december 2012

Vanaf nu, 3 december, zijn de tarieven voor het Callas Risico Plan sterk verbeterd. Het nieuwe tarief kent geen onderscheid meer tussen mannen en vrouwen. Callas is in staat geweest om de premies over de gehele linie te verlagen. In sommige gevallen zelfs tot meer dan 30%! Ook hebben zij de acceptatiekaders verrruimd.

Uniseks en provisieloos

Omdat per 21 december geen onderscheid meer gemaakt mag worden in de tarieven tussen mannen en vrouwen én vanaf 1 januari geen provisie meer gevoerd mag worden, hebben zij de premies hierop al aangepast. Alle verzekeringen met het nieuwe tarief zijn op basis van uniseks tarief en provisieloos.

Als er achteraf een nieuw voorstel of herberekening plaats moet vinden, wordt deze altijd gemaakt op basis van dit nieuwe tarief. Daarom zijn deze dus altijd met het uniseks tarief en zonder provisie.

Als het Risico Plan met niet-uniseks tarief (met of zonder provisie) is geoffreerd én is aangevraagd vóór 21-12-2012 én is geaccepteerd vóór 21-12-2012 dan wordt het nog op basis van het niet-uniseks tarief (met of zonder provisie) opgemaakt.

Is dit niet het geval, dan zal bij de acceptatie een nieuwe berekening gemaakt worden op basis van het nieuwe tarief en volgt er een aangepast voorstel. Het aangepaste voorstel is dan met het uniseks tarief en zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht