Argenta komt met hypotheek ORV

maandag, 15 juli 2013

Argenta Life Nederland introduceert vandaag, 15 juli 2013, de annuïtair dalende overlijdensrisicoverzekering. Daarmee wordt een eenvoudige ORV aangeboden in combinatie met de Annuïteiten Hypotheek van Argenta Spaarbank.

De Annuïteiten Hypotheek in combinatie met de Argenta ORV geeft voor de klant een extra korting van 0,10% op de hypotheek.

Productkenmerken ARGENTA ORV

Wij verwijzen u graag naar de gedetailleerde fiche in bijlage. De belangrijkste productkenmerken zijn:
• Er is een onderscheid tussen Rokers en Niet-Rokers
• U kunt de aanvraag doen voor 1 of 2 verzekerden
• Het percentage van de annuïtaire daling is vrij te kiezen U ontvangt één van de volgende dagen een pakketje in uw brievenbus met informatiefiches voor de klanten over de ORV en de Annuïteiten Hypotheek.

De elektronische gezondheidsverklaring

Tegelijkertijd introduceert Argenta in samenwerking met Meditel de elektronische gezondheidsverklaring. Hiermee vult de klant snel en eenvoudig via de website van Argenta een gezondheidsverklaring in.

Hoe werkt de elektronische gezondheidsverklaring?

De klant gaat naar de website van Argenta en volgt de procedure onder het kopje ’Elektronische Gezondheidsverklaring’. Een instructie met toelichting wordt in de offerte meegegeven. Nadat alle vragen zijn beantwoord stuurt de klant de lijst elektronisch naar de verzekeraar en wordt de medische beoordeling gedaan.

Premie vergelijken>>>

« Terug naar nieuwsoverzicht