Voorlopige dekking overlijdensrisicoverzekering Nationale Nederlanden

dinsdag, 11 februari 2020

Wordt de overlijdensrisicoverzekering afgesloten in verband met de aankoop van een woning? En is de aanvraag door NN medisch geaccepteerd? Dan heeft u in 2020 een volledige voorlopige dekking van maximaal € 310.000,- voor maximaal één jaar.

Gemiddeld duurt het drie maanden voordat een verkochte woning wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Soms duurt het langer. Het is dan handig dat de voorlopige dekking van een overlijdensrisicoverzekering doorloopt.

Start bij aanvraag

De verzekerde valt automatisch onder de voorlopige dekking zodra NN de complete aanvraag heeft ontvangen. Is de aanvraag nog niet medisch geaccepteerd? Dan geldt een ongevallendekking van maximaal € 200.000,- voor verzekerden jonger dan 51 jaar voor maximaal een maand.
Is de aanvraag wél medisch geaccepteerd? Dan geldt een volledige voorlopige dekking van maximaal € 310.000,- voor maximaal een jaar.

Van tevoren niets aanleveren

Om in aanmerking te komen voor de volledige voorlopige dekking hoeft u bij de aanvraag niets extra aan te leveren. Bij overlijden vragen we om de kopie van de door de koper en de verkoper getekende koopovereenkomst en de getekende overeenkomst met de geldverstrekker. De voorlopige dekking is kosteloos.

Vraag hier uw Premie vergelijk vrijblijvend aan.

« Terug naar nieuwsoverzicht